Bio

Da jeg gik i børnehave ville jeg enten være trommeslager eller pilot!
Jeg blev ingen af delene, men fik i stedet et stueorgel af mine forældre da jeg var 7.

Har siden dengang haft lyst til at arbejde med musik. Da Jeg som 12-årig langt om længe havde fået sparret sammen til min første synth. Brugte jeg det meste af en sommerferie på at lære den at kende helt til bunds!! Jeg var hooked!!!!

Jeg begyndte at synge tidligt men måtte igennem et helt år ikke deltage i sangtimerne i skolen da jeg havde en længerevarende halsbetændelse. Det var hårdt da det var musik timerne jeg glædede mig allermest til.

I 1991 vandt jeg se og hørs melodi grandprix og indspillede en single med mit første rigtige band “In Case” senere “bit of joy”. Jeg tog efter folkeskolen 1 år på handelsskole og var derefter 2 år i lære i en radioforretning. I 1995 var jeg så heldig at få en hovedrolle i Aarhus Musical trups danmarkspremiere på musicalen chess. Jeg sagde omgående mit job op og havde et fantastisk år hvor jeg lavede det jeg allerhelst ville. I 1996 skrev jeg en musical selv og fik indblik i den for mig vanvittig spændende studieverden. Jeg fik indspillet hele musicalen med hjælp fra gode venner og veninder og med (de dengang) begrænsede muligheder blev det faktisk ret fornuftigt:)

I 1999 søgte jeg ind på rytmisk musikkonservatorium i århus.
Jeg har lært utrolig mange fantastiske og dygtige mennesker at kende, og fik spillet med rigtig mange dygtige musikere og sangere.
jeg blev færdig-uddannet på musikerlinien i 2004.

Imens jeg har gået og puslet med mit projekt “Safe Distance” som nu langt om længe har set dagens lys, spillede jeg med bands som: Le Freak (1997-2004) De syngende Lussinger, som stadig eksisterer.

I 2011-2012 Medvirkede jeg i programmet Voice. Jeg nåede finalen og fik en 3. Plads.

I foråret 2013 medvirkede jeg i Vejle Musikteaters opsætning af  Skatteøen.

I Efteråret 2013 Tog jeg til København og fik Mastereret mit Album. Endelig var lydsiden, efter mange på plads.

Nu er “Safe Distance” langt om længe en realitet, og
Jeg håber at en masse får glæde af mit Debut-album

God Fornøjelse

Bjarne

Bjarne Langhoff